stilul art deco

Stilul Art DECO

Termenul de Art Deco se refera la un stil care a durat de la boom-ul industrial din 1920 pana in 1930. Totul s-a desfasurat intr-o miscare rapida in care industria conducea piata de desfacere.

Aceste evolutii au facut viata mai usoara si mai mareata de pana acum. Arhitectii, artistii si designerii au inceput sa ia decizii in ceea ce priveste stilul care reflecta  admiratia oamenilor in domeniul dezvoltarii productiei de masini, obiecte de lux si arta.

 Stilul Art DECO
Stilul Art DECO

Acest stil a afectat toate formele de design, de la artele plastice si decorative la moda, film, fotografie si design de produs.

A fost o noua era pentru designeri  care au incercat sa demonstreze ca pot crea ceva inedit din elemente simple. Art Deco a insemnat elegant si rafinament, dar nu a ajuns a se considera un stil traditional. Cunoasterea  caracteristicilor acestui  stil  face mai usoara  alegerea pieselor potrivite pentru a transforma un design al spatiului intr-o atmosfera Art Deco.

 Stilul Art DECO
Stilul Art DECO

 

Acest stil aerodinamic, cu elemente curbe si culori bogate a fost nascut dintr-o era minimalista, dar care s-a transformat intr-un stil cu multe accente de culori si tonuri neutre si luminoase, cu forme clare si geometrice.

Pentru mai multe detalii puteti parcurge un ghid al stilului Art Deco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *