Sfatul designerului: Armonie sau accent in designul interior

Sfatul designerului: Armonie sau accent in designul interior

In activitatea noastra ne confruntam foarte des cu diverse interioare si uneori chiar dificile ca forma si pozitionare. De cele mai multe ori, oamenii incearca sa creeze tot felul de accente in casele lor: sa evidentieze un perete prin inramarea unor tablouri sau prin lipirea unui tapet, doar de dragul de a infrumuseta incaperea. Daca proiectul nu este urmarit de un designer si va bazati doar pe sfaturile diversilor „specialisti” din diferite domenii (nu neaparat specializati pe ceea ce fac) , sa nu ajungeti sa distrugeti imaginea amenajarii in sine.

Cu totii admiram frumoasele cataloage si reviste sau fotografii de pe internet. Ne inspiram dupa pozele cu scenografii perfecte din cataloage, insa daca transpunem ceea ce vedem acolo in realitate – dezamagirea va fi ca de cele mai multe ori nu va corespunde.

Sfatul designerului: Armonie sau accent in designul interior

Atunci care este motivul? Scenografia din poze vinde imaginea si des puteti cadea in capcana de a le cumpara fara sa luati in calcul spatiul de care dispuneti. Desigur, coincidentele sunt placute, in care toate detaliile sunt bine asortate si ceaza un interior complet, insa asta se intampla foarte rar.

Solutia cea mai buna in care castigati si timp si economisiti bani este sa angajati un designer sau decorator, care va poate  sfatui si indruma pentru a face alegerea corecta si cea mai buna pentru locuinta dvs. Cunostintele lor ajuta la realizarea unei completari perfecte, fie este vorba de textile, mobilier, finisaje pentru pereti sau covoare – totul trebuie sa fie armonizat sau din contra puteti crea un accent frumos, acolo unde se simte nevoia, pentru a forma confortul necesar.

Si va mai dau un sfat. Sa nu va fie frica de culoare! Multe din locuintele noastre sunt destul de intunecate si ferite de lumina soarelui. De ce sa nu aducem putina lumina in casa noastra? Culorile calde si vii ar completa un spatiu inchis si ar readuce energia de care avem nevoie.

 

Si daca v-ati hotarat sa faceti pasul de o reamenajare sau aveti nevoie de un sfat, echipa nostra va sta la dispozitie. Ne puteti contacta aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *