SERVICII DESIGN INTERIOR

Serviciul de proiectare

Pentru noi este foarte important ca fiecare client să fie tratat în exclusivitate, astfel serviciile pe care le oferim să fie personalizate în funcție de fiecare proiect în parte. Serviciile noastre încep de la discuția cu clientul despre proiect; vizitarea spațiului (pentru realizarea releveului și a pozelor). Vom realiza planul de amenajare, care ne va ajuta ulterior la construcția spațiului în 3D și a simulărilor realiste (randări). După crearea conceptului și a proiectului 3D final, vom executa toate planurile și fișele tehnice pentru a putea fi materializat.

Dacă se dorește, vom pune la dispoziție contactele furnizorilor cu care avem o colaborare de încredere și vom supravegea proiectul atunci când va fi la etapa de execuție. Costul serviciului începe de la 14euro/mp în funcție de complexitatea lucrării.

Consultanță

Iar daca aveți nevoie de a împrospăta atmosfera și nu știți ce ar aduce un plus valoare spațiului, echipa Creativ Interior Studio vă stă la dispoziție cu noul serviciu de consultanță. Acest serviciu înseamnă integrarea a acelor elemente și detalii care vor face spațiul unic și unitar.

Iar dacă veți lucra cu noi, vă putem oferi cele mai bune oferte pentru materialele din domeniul amenajărilor de interior. Pretul serviciului începe de la 100 euro/ședința.

Trimite o cerere

Completează datele de mai jos ca să îți analizăm proiectul, vei primi gratuit câteva idei de amenajare

Domeniile in care activam

Design Interior Rezidential

Rezidențial

Cum ar fi să locuiți într-o casă sau un apartament care să vă creeze toate condițiile pentru un stil de viață sănătos și echilibrat? Să știți că aceasta este posibil datorită unui design interior conceput în funcție de necesitatea cllientului. Ca echipă de arhitecți specializați pe design interior rezidențial, ținem cont de toate nevoile clientului în așa fel încât rezultatul final să fie cel așteptat.

DETALII

Design Interior horeca

Horeca

Sunteți proprietarul unei locații Horeca sau aveți planul de a deschide una într-un viitor apropiat și vă întrebați: „Cum să realizați un design de interior care să aducă succes afacerii dvs?” Soluția ar fi să apelați la firma noastră, Creativ Interior din București, specializată în amenajări interioare pentru Horeca, cum ar fi design interior de hotel, cafenea, restaurant, bar, club sau terase.

DETALII

Design Interior spatii comerciale

Spații Comerciale

Știați că, majoritatea cumpărătorilor decid achiziționarea unui lucru bazându-se pe emoții? Asta înseamnă că trebuie să-l impresionați. Cum se face asta? Ca să aveți un magazin de succes trebuie să-l convingeți pe client să intre aici, de accea vitrina și designul de interior al acestui spațiu sunt foarte importante. Iar noi, echipa Creativ Interior venim cu un mare aport în acest sens.

DETALII

Design Interior spatii de birou

Spații de Birou

V-ați întrebat vreodată cât de important este designul de interior într-un spațiu de birou? Ținând cont de faptul că biroul trebuie să reflecte starea și statutul dumneavoastră, chiar este recomandat să acordați o mare atenție la designul acestuia. Soluția? Să apelați la echipa noastră de designeri specializați în amenajări interioare de birouri, pentru că experiența noastră în design te poate ajuta la crearea unui spațiu confortabil și productiv.

DETALII

Design inventiv

Gasim solutii ingenioase pentru orice tip de spatiu

Consultanță

Oferim consultanță pe toată durata proiectului

Oriunde în țară

Ne deplasăm oriunde pe suprafața României

Simulări

Randăm 3D viitoarea locație cu ajutorul softurilor de ultimă generație

Etapele Proiectului

1. Crearea conceptului

Vom crea un concept personalizat pentru nevoile dvs.

2. Layout 2D

Crearea funcționalității și al fluxului corect, transpus în planul 2D

3. Modelare 3D + randări

Vom implementa proiectul 3D cu ajutorul căruia veți vizualiza amenajarea într-un mod realist

4.Detalii + schițe pentru execuție

Toate detaliile predate vor avea cea mai mare precizie de realizare

5. Propunere finisaje mobilier

Vă vom consulta pentru toate materialele și finisajele în funcție de bugetul alocat

6. Coordonare și execuție

Vă asigurăm că proiectul de design va arată la fel și în realitate

Proiecte lucrate

Ne puteți contacta cu ajutorul formularului de contact

Fă cunoștință cu echipa

Apariții Media