design interior terasa pescariu

The Gallery PESCARIU SPORTS & SPA

Conceptul proiectului a fost sa cream un spatiu multifunctional, care sa fie folosit atat pentru clientii clubului in timpul programului, dar si pentru diverse evenimente private. Am venit cu idea de a „aduce” putin aer mediteranian, asa cum si privelistea de pe terasa este orientata catre apa (piscina, dar si a lacului Tei). Am propus sa acoperim intreaga terasa cu o pergola din aluminiu, vopsit in alb si panouri perforate cu influente orientale.

Zona de mese este impartina in zona de lounge cu canapele bleu si mese joase, dar si zona de mese de dining cu scaune din metal si policarbonat injectat. Pentru cei care vor doar sa savureze un cocktail am propus si o zona de masa de bar. Corpurile de iluminat reprezinta pendule cu abajur din ratan si perdea de becuri decorative in zona semiacoperita a terasei, si lustre glob din plastic translucid pe zona acoperita. Iar lampadarele de la Pedrali creaza o atmosfera intima pe timp de seara.

 

Localizare  –  Bucuresti, Romania

Suprafata – 200 mp

Anul finalizării – 2018

Concept – un spatiu multifunctional cu un design Urban Fusion

Stilul amenajarii: Modern

Materiale folosite: Pardoseala deck compozit, structuri din lemn, panouri traforate din MDF .Mobilier realizat la comanda si Iluminatul special dedicat unitatilor Horeca.

Gama cromatica: culori luminoase, influente marine