Design interior restaurant La Samuelle

Restaurant La Samuelle Bucuresti

Concept restaurantului a fost individualizat dupa cerinta proprierutarului. Astfel tema aleasa pentru designul de interior a fost un stil classic-contemporan cu elemente marinaresti reinterpretate.

Clasicul se citeste prin utilizarea mobilierului din lemn masiv de nuc, canapele si scaune tapitate cu catifea, ancadramentelor si profilaturilor de pe pereti si tavan. Insa, pentru a moderniza conceptual am adus si elemente modern, reflectate prin copruri de iluminat sau culori de accent puternice. Elementele marinaresti au fost introduce in proiect foarte discret si se regasesc in tapetul vintage de pe pereti, picturile murale de pe tavan sau sforile atarnate, asemeni celor de pe barcile pescarilor.

 

Localizare  –  Bucuresti, Romania

Suprafata – 200 mp

Anul finalizării – 2015

Concept – Restaurant cu influente mediteraneene

Stilul amenajarii: Modern – mediteranean

Materiale folosite: Parchet laminat, placi ceramice, profile decorative, tapet si fototapet personalizat, placari PAL. Mobilier realizat la comanda si Iluminatul special dedicat unitatilor Horeca.

Gama cromatica: calda – culoarea lemnului de nuc, rosu, portocaliu, bej, completate cu cateva accente reci de bleo sua albastru.