design interior restaurant country domeniile panciu

Restaurant Country Complex turistic Domeniile Panciu

Pentru acest proiect, am optat pentru o gama de culori mai dramatica, folosind culori contrastante – mult alb combinat cu negru si lemn inchis la nuanta. Totusi tot ce inseamna tonuri inchise, sunt din aceeasi gama cromatica – gri, maro inchis si bleumarin. Si aici am pus accent pe materiale cat mai naturale, asa cum pozitionarea complexului este in mijlocul naturii. Am folosit mult lemn brut, atat deschis la culoare, dar si baituit in nuante inchise, cu pastrarea nodurilor si a venaturii. Caramida aparenta innuanta originala de caramiziu si piatra naturala pentru pardoseala.

Mobilierul este unul retro (fotolii cu picioare metalice si cu sezut din imitatie de piele, scaune de bar din metal si lemn, litere volumetrice cu becuri decorative incandescente) combinat cu cel rustic (scaune din lemn natur, pastrate in nuanta naturala sau vopsite, mesele cu blat din lemn masiv si picior din fier forjat). Elementul de eleganta il prezinta canapelele tapitate, fronturile frezate clasic in zona barului sau a placarii peretilor.

 

Localizare – Focsani, Romania

Suprafata – 260 mp

Anul finalizării – 2019

Concept – Restaurant cu tematica viticola

Stilul amenajarii: Modern, country

Materiale folosite: Pardoseala travertin, placari din MDF, caramida decorativa, lemn. Mobilier realizat la comanda si iluminatul special dedicat unitatilor Horeca.

Gama cromatica: culori neutre de bejuri si maro completate cu accente de albastru