design interior restaurant lollypop

Lollypop MegaMall Bucuresti

Provocarea conceptului de design a fost: cum sa transmitem idea de acadele intr-un mod discret, dar intertesant? Si atunci am venit cu idea de a crea un foto-tapet pe tot perimetrul peretilor, dar care sa contureze fiecare zona in parte. Astfel, in zona barului s-a folosit un tapet mai neutru, care reprezinta coloane grecesti. Care mai apoi se continua cu zona centrala de mese, in care am creat o grafica moderna geometrica in tonuri vii cu personaje clasice monochrome, care tin acadele in mani. Zona de lounge de la intrare este tratata cu grafica ce imita tablouri si sculpture clasice, separate de restul spatial prin pereti decorative din sipci vertical de lemn.

Pentru a ne diferentia, am recurs la personalizarea intregului brand LollyPop: de la logo, grafica pana la personalizarea pieselor de mobilier. Am cautat solutii creative si tehnice pentru fiecare element in parte, ceea ce ne face sa fim mandri de echipa de executie cu care colaboram. Prin urmare, amenajarea care a pornit de la o idee, a fost transformata in intr-un proiect 3D si realizata conform proiectului propus.

 

Localizare  –  Bucuresti, Romania

Suprafata – 170 mp

Anul finalizării – 2015

Concept – Coffee lounge colorat

Stilul amenajarii: Modern, cat mai colorat si atragator vizual

Materiale folosite: Parchet laminat, placi ceramice, profile decorative, placari MDF, fototapet cu grafica personaliata. Mobilier realizat la comanda si Iluminatul special dedicat unitatilor Horeca.

Gama cromatica: culori puterice si contrastante