Design Interior Restaurant Nord8 București

_________________________________

Localizare  – Șos. Nordului,  București

Suprafață – 220 mp

Anul finalizării – În curs de amenajare

Concept – Bistro urban

Stilul amenajării – Modern cu tente industriale

Materiale folosite – Pardoseala vinilică, profile decorative, lavabilă, mochetă, tapet

Mobilier – Winroof, producție locală

Gama cromatică – culori pastelate cu accente vibrante – bleu, orange, galben citron

_________________________________

_________________________________

Restaurantul NORD8, situat la parterul unei clădiri de birouri din Șos. Nordului din București, reprezintă un nou concept de bistro urban amenajat în stil retro-modern cu detalii industriale și fusion. Amenajarea a pornit de la ideea de a integra locația cu zona verde a parcului Herastrău (amplasa vizavi), comunicând prin pereții total vitrați și în același timp, adăugând culoare pentru a crea o atmosferă vibrantă și atrăgătoare.

Spațiul a fost compartimentat după preluare de la beneficiar în așa fel ca să se creeze un open space care cuprinde barul și zona de mese, o încăpere destinată unor client cu pasiune pentru băuturi spirtoase fine, și încă o sală de meeting pentru clienții de la birouri care doresc să țină o întâlnire într-un loc unde se poate servi și masa. Restaurantul cuprinde și bucătărie proprie și un grup sanitar pentru clienți.

Conceptul amenajării a pornit de la cerința clienților de a optimiza spațiul și a integra mai multe funcțiuni: de la un bistro vesel pentru un prânz relaxant sau o întâlnire de business, la un restaurant a la carte sau zonă dedeciată pasionaților de băuturi spirtoase sau trabucuri.

La acest proiect ne-am jucat și am experimentat cu gama cromatică și iluminatul, în așa fel ca să putem crea diverse scenarii: pe timp de zi – culorile sunt vii și revigorante, iar pe timp de seară, atmosfera devine mult mai liniștită și elegantă, datorită atenuării din intensitatea luminii.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *