Design interior cabinet stomatologic Dental Spark

Amenajarea spatiului a inceput cu propunerea de a crea ceva personalizat spatiului. Iar acest element il reprezinta fototapetul din hol si cele 2 cabinete, grafica carora a fost realizata de echipa noastra si printata pe suport tip canvas, dar tratat antibacterian.

Spatiul trebuia sa fie foarte bine organizat si sa reflecte curatenia, ceea ce intr-un cabinet medical inseamna incredere. Aceasta nevoie se regaseste in linii drepte al mobilierul si cat mai putine zone unde se poate strange praful sau murdaria. Totusi, amprenta noastra a fost sa aducem viata acestui spatiu, de aceea accentele de culoare (verde, lila si galben/ocru, culorile preferate de clienta) nu puteau lipsi aici.

 


 

Localizare  –  Bucuresti, Romania

Suprafata – 50 mp

Anul finalizării – 2018

Concept – De a schimba imaginea sterila a unitatilor medicale in spatii primitoare si chiar colorate

Stilul amenajarii: Modern

Materiale folosite (antibacteriere): Covor PVC, lavabila, fototapet si tapet, sticla securizata. Mobilierul a fost realizat la comanda din PAL uni lucios, imitatie de lemn si MDF vopsit. S-a pus accent pe functionalitate de aceea s-au folosit sisteme si feronerie de cea mai buna calitate. Iluminatul special cu lumina neutra dedicat unitatilor medicale.

Gama cromatica: alb, gri si accente de culoare: verde, lila si galben

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *