Design interior cabinet stomatologic Sonrisa Dental

Cabinet stomatologic Sonrisa Dental

Punctul de pornire al acestui proiect a fost sa cream un spatiu modern, confortabil dar in acelasi timp cat mai minimal cromatic (dorinta clientei). Desi receptia, fiind zona principala a cabinetului, am propus sa fie amenajata in culori deschise – mult alb si gri, totusi am adaugat cateva accente de culoare si texturi, cum ar fi lemnul natur si culoarea galbena regasita in mobilier sau pereti, un perete verde cu plante etc.

Daca zona receptiei este destul de conservatoare, atunci biroul managerului este amenajat destul de coxy, chiar usor Glamour. Dorinta clientei de a crea un spatiu care sa reflecte atmosfera „de acasa” ne-a ajutat sa alegem stilul amenajarii, dar si materialele si finisajele – pardoseala am placat-o cu mocheta, am folosit materiale lucioase (MDF vopsit), tapet sidefat si corpuri de iluminat cu cristale. Iar gama cromatica este una calda si pastelata.

 

Localizare  –  Bucuresti, Romania

Suprafata – 80 mp

Anul finalizării – 2017

Concept – Un spatiu modern dar colorat pentru clientii clinicii

Stilul amenajarii: Modern

Materiale folosite (antibacteriere): covor PVC, lavabila, gresie, placari de lemn, tapet, sticla securizata. Mobilierul a fost realizat la comanda MDF cu furnir de lemn si MDF vopsit.

Gama cromatica: alb, galben si verde, culoarea lemnului natur.