Design interior Bistro French Domeniile Panciu

Bistro French – Complex turistic Domeniile Panciu

Concepul amenajarii a fost sa cream o imagine modernista a unui local tipic rustic din sudul Frantei (din zona Provence), deoarece se preteaza foarte bine pentru un complex turistic cu speciicf vinicol.

Am optat pentru culori pastelate de gri-lila, bej si bleu; materiale naturale, precum lemn de stejar, piatra naturala – travertin, textile de bumbac si tapet cu motive florale stilizate. Restaurantul are un aspect elegant, putin clasic, prin folosirea profilelor decorative pe pereti sau tavane, dar si placarea peretilor cu panouri frezate din lemn. Corpurile de iluminat sunt din fier forjat, dar cu un finisaj auriu si abajur de sticla.

Nu a lipsit nici decorul: obiecte si accesorii care ne trimit cu gandul la Grecia prin pomi de maslini pozitionati prin local, sfesnice si portelanuri. Sa nu uitam de peretele tip rafturi in care sunt depozitate si in acelasi timp, expuse, sticlele de vinuri din colectia Casa Panciu.

 

Localizare  –  Focsani, Romania

Suprafata – 150 mp

Anul finalizării – 2018

Concept – Bistro cu aer Provence

Stilul amenajarii: Modern cu influente mediteraniene

Materiale folosite: Travertin, lavabila, profile decorative,placari lemn natural, ceramica. Mobilier realizat la comanda si Iluminatul special dedicat unitatilor Horeca.

Gama cromatica: natur, pasteluri