Design interior Beraria Fort

Beraria Fort Brasov

Orasul Brasov se numara printre importantele orase din Romania care atrag cei mai multi turisti, iar acest lucru i-a motivat pe clientii nostri sa creeze un spatiu dedicat iubitorilor de bere
artizanala, pe care o vor produce intern. Conceptul proiectului a fost sa adaptam un stil medieval (inspirat din istoria orasului) intr-o maniera mai moderna. Desi cladirea initial a avut o arhitectura moderna, noi am reusit sa o regandim intregul spatiu care comunica atat cu interirul dar si cu exteriorul acesteia. Pentru amenajarea spatiului am folosit foarte multe elemente care duc cu gandul la atmosfera istorica (caramida aparenta, barne de lemn sau fier forjat), dar totusi completate cu elemente moderne, cum ar fi sticla sau mobilierul tapitat cu un design mai clasic, usor elegant. Beraria, pe langa spatiul dedicat restaurantului, cuprinde si o zona de vanzare de produse sau suveniruri traditionale romanesti.

 

Localizare  –  Brasov, Romania

Suprafata – 900 mp

Anul finalizării – in lucru, estimat 2019

Concept – Medieval reinterpretat

Stilul amenajarii: Modern-industrial

Materiale folosite: Pardoseala teracota, lavabila, profile decorative, piatra naturala, litere metalice. Mobilier realizat la comanda si Iluminatul special dedicat unitatilor Horeca.

Gama cromatica: culori neutre cu accente de caramiziu si verde british.