design interior apartament the park realizat

Apartament 3 camere – Complex Rezidențial The Park, București

_________________________________

Localizare  –  Complex rezidențial The Park Apartments, Bucuresti, România

Suprafața – 95 mp

Anul finalizării – 2018

Concept – Dorința de a crea un spațiu complet personalizat și confortabil

Stilul amenajării  – Modern – Contemporan

Materiale folosite – Lavabilă și vopsea decorativă, profile decorative, placări din MDF cu furnir de lemn, fototapet print. Aproape întregul mobilier a fost realizat la comandă, multe elemente custom

Gama cromatică – Culori pastelate și calde

_________________________________

Proiect realizat

_________________________________

Conceptul de amenajare a pornit de la ideea de a crea un design elegant și personalizat, dar care să transmită sentimentul de confort și emoție pozitivă. Liniile sale elegante, dar în același timp moderne sunt completate de texturi și forme art deco și cele industriale, care integrează proiectul. Gama cromatică oscilează între tonuri calme de pasteluri ale lavabilei până la scenografia dramatică datorită fototapetului. Toate finisajele maximizează și accentuează spațiul într-un mod grațios, ținând cont că rezultatul final trebuie să fie unul luxos.

Dacă livingul și zona de luat masa sunt amenajate într-un stil contemporan-industrial, în care avem multe elemente personalizate: placările pereților sau panourile decorative de pe tavan, dormitorul este inspirat din camerele somptuoase de hotel în stil american. Aici culorile și finisajele sunt mult mai relaxante – bejuri și griuri pastelate, textile și tapițerii catifelate, mochetă din lână naturală și furnir din lemn natur.

Băile au fost proiectate conform fluxului corect, dar luând în calcul și design-ul elegant, datorită finisajelor propuse: marmură, mobilier din MDF vopsit lucios, accesorii metalice aurite etc.
Simplitatea, dar și eleganța este cheia esențială în acest proiect. Am încercat să nu încărcăm spațiul, ci din contră, să folosim elementele cele mai utile, pentru a lăsa atmosfera cât mai aerisită. Ne mândrim de acest concept și asta datorită colaborării strânse cu clientul și libertatea de a crea proiectul de la zero.

_________________________________