Amenajare Salon de infrumusetare Complex Greenfield Residence

Salon de infrumusetare Complex Greenfield Residence

O pasiune de ingrijire personala si frumusete a devenit o mica afacere in familie. Iar noi, echipa Creativ Interior am venit cu sprijinul de a crea un concept cochet pentru aceasta pasiune devenita realitate.

Salonul este situat in complezul rezidential Greenfield din Pipera, o zona in plina dezvoltare din nordul Bucurestiului.

Viziunea noastra asupra interiorului a fost sa obtinem un aspect modern, cu fler contemporan. Spatiul este impartit in zona de receptie deschis catre zona hairstyling, separat cu un panou decorativ de zona de manichiura/pedichiura. Partea de cosmetica/masaj este situata intr-o alta incapere pentru a pastra intimitatea clientelor.

Finisajele si culorile moderne improspateaza ambianta: tapet decorativ, parchet antichizat, lavabila de culoare turquise ca fundal pentru accente de galben al fotoliilor din zona de asteptare. Elemente clasice-contemporane: rozetele de pe tavan, panoul perforat decorativ sau receptia din tabla vopsita. Nu lipsesc nici decoratiunile: tablouri, flori in ghiveci sau farfuriile cu imprimeul renumitului pictorul Piero Fornasetti.

Proiect 3D

Proiectul este in curs de executie.