Design Interior Restaurant La Samuelle, Bucuresti
Design Interior Restaurant La Samuelle, Bucuresti
05/08/2015
Amenajare interioara Restaurant Platinum, Brasov
Amenajare interioara Restaurant Platinum, Brasov
28/02/2016
Arata tot

Amenajare Restaurant Cafenea Casa Oprescu – Design in stil traditional romanesc

Restaurant Cafenea Casa Oprescu – Design in stil traditional romanesc

Amenajare Restaurant Cafenea Casa Oprecu

Restaurant Cafenea Casa Oprescu – Design in stil traditional romanesc

Stilul traditional a fost mereu si va ramane apreciat de romani, in incercarea de a pastra obiceiurile si de a le transmite generatiilor urmatoare. Astazi, in designul de interior putem observa o tendinta tot mai pronuntata in care stilul traditional este intalnit tot mai des – sub o forma reinterpretata, dar foarte originala. Traditia mereu va ocupa un loc important in inimile noastre, de acceea si elementele traditionale vor fi transmise din generatie in generatie intr-un mod autentic sau modern, stilizand elementele originale si folosind materiale neconventionale.

Acest stil a fost si tema urmatorului nostru proiect de restaurant-cafenea Casa Oprescu. Amenajarea acestui spatiu a avut ca scop readucerea traditiei intr-o maniera moderna.

Asa cum si specificul restaurantului este unul romanesc, elementele traditionale trebuiau sa caracterizeze aceasta locatie – motive traditionale regasite in stickerele de pe pereti si tapiteriile scaunelor, obloanele de lemn, abajururile din palariile traditionale, lemnul sculpatat sau farfuriile pictate manual. Stilul modern ne-a ajutat sa diversificam spatiul si sa-i cream o ambianta luminoasa si comfortabila prin elemente precum: caramida aparenta sau jocul de placi de lemn pe perete.

Accentul este pus si pe gama cromatica. Am mers pe culori calde de marouri si ocru pe un fundal alb sau bej deschis. Lemnul este materialul de baza al acestei amenajari, iar caramida face o completare perfecta. Sa nu trecem cu vederea si accesoriile si decoratiunile care integreaza spatiul: tablouri, farfurii decorative, piei de bovine pe post de covoare sau fete de masa care nu lipsesc din nici o casa traditionala.

 

 

Proiect concept – 3D

Proiectul este in stadiul de executie.