Interior in culori expresive – Apartament 2 camere

La acest proiect, am avut ocazia sa colaboram cu niste oameni foarte deschisi si iubitori de confort si culoare. Inca de la inceputul proiectului stiam ca acesta va arata elegant, expresiv si cu o tenta clasica. Rezultatul final ne-a surprins si pe noi, pentru ca 90% din propunerile noastre au fost implementate in proiect. Haideti sa va conving:

Sa va prezentam randarile:

Si mai jos aveti proiectul realizat:

Atmosfera interioara este una foarte calda, deoarece am pus accent pe asta, lunad in calcul ca apartamentul este situat intr-un bloc mai vechi din anii `80, la etajul 2, dar cu foarte multi copaci in fata geamurilor. In asa fel am venit cu solutia de a „colora” spatiul prin gama cromatica, dar si prin lumina artificiala calda.

Desi s-a folosit foarte mult turquise (la cererea clientei), am combinat aceasta culoare cu tonuri contrastante, dar putin pastelate de roz sau galben.

Bugetul total pentru toata amenajarea era limitat, insa am gasit solutii pentru a crea un spatiu elegant. De exemplu, am venit cu propunerea de a folosi marmura in bucatarie pentru blatul de lucrur si placarea peretilor in zona de lucru, dar cum marmura naturala fiind un material scump si care necesita intretinere am apelat la blatul termorezistent, care s-a placat si pe perete.

Mobilierierul, in cea mai mare parte, a fost realizat la comanda, pentru ca am tinnut foarte mult sa optimizam spatiul si sa folosim fiecare centimetru pentru a depozita lucruri, dar intr-un mod organizat. Bucataria, mobilierul de la holul de intrare, comoda tv, dressingul si chiar patul au fost realizate la comanda.

Pentru tratarea peretilor am folosit atat lavabila, dar si vopseaua decorativa, tapet si profile decorative. Mobilierul a fost realizat din PAL si MDF frezat vopsit si infoliat. Draperiile au fost cusute la comanda, in tonul culorilor din casa.

Putem spune ca am reusit sa cream acel loc de retragere, calduros si luminos,  din mijlocul Bucurestiului pentru clientii nostri dragi. O sa va convinga fedback-ul lor: