apartament eclectic

Daca esti o fire puternica si apreciezi calitatea, acest design cu siguranta te reprezinta. Va prezentam un nou proiect rezidential creat de echipa Creativ Interior, unde atmosfera dramatica domina spatiul, iar contrastul dintre culori echilibreaza ambianta.

Pentru a crea conceptul de design, am mers pe idea de a combina materiale fine si culori intense, pentru a scoate in evidenta marmura alba, imbinand-o pe aceasta cu lemnul de cires, iar pielea naturala si catifeaua regasita in tapiteria mobilierului se asorteaza perfect cu metalul cromat.

Spatiul este impartit in zona de dining si living. Cea din urma este vizual delimitata prin tratarea pardoselei si a semineului cu marmura. Peretii sunt tratati cu decorativa in culori inchise pentru a lasa lumina sa se reflecte, in asa fel, privita din orice unghi va crea o imagine unica. Iar pentru a completa compozitia, am folosit profilele decorative vopsite in auriu. Ceilalti pereti sunt acoperiti cu panouri din MDF cu furnir natural. Tavanul casetat este personalizat pentru acest proiect, realizat din MDF vopsit si care reprezinta panouri frezate concave si convexe.

Zona de dining cuprinde o masa pentru 10 persoane, realizata la comanda din structura metalica si blat de marmura, care se completeaza cu scaune tapitate din piele si catifea.

Mobilierul este de la Poliform si Eichholtz.