Design Interior - Salon Rochii Mireasa Bella Sposa
Design Interior Retail – Salon Rochii Mireasa Bella Sposa
03/01/2015
Design Stand Cosmetice Elemis, Mall Baneasa
Design Stand Cosmetice Elemis, Mall Baneasa
01/09/2015
Arata tot

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Afi Park

Design Interior Spatiu Comercial – Magazin 1 minute Afi Park

Design Interior Spatiu Comercial – Magazin 1 minute Afi Park

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Afi Park

Noul magazin 1 minute este situat in zona complexului mixt de retail si birouri Afi Palace Cotroceni, care deserveste clientii cu diversitatea produselor convenience si fresh food.

Conceptului 1 minute ii este caracteristic ideea de rapiditate si accesibilitate, totul intr-o forma de design primitor si confortabil. Amenajarea interioara este una colorata si luminoasa, care atrage clientul sa descopere produsele preparare homemade in locatie.

Planul magazinului a fost gandit cat mai ergonomic, respectand fluxul corect de gestionare si servire. Iar pentru a transmite credibilitatea prepararii la fata locului, am propus sa renuntam la peretele din spatele zonei de servire, pentru a avea vizibilitate in zona de preparare.

Confortul conceptului se defineste prin utilizarea de materiale si finisaje de accent, lumina si culoare. Lemnul predomina in amenajarea acestui concept, dar care transforma imaginea vizuala in una foarte calda.

Placile ceramice, sunt un alt element important al conceptului. Prin utilizarea lor am redat un aer putin retro in ambianta moderna si in acelasi timp folosirea acestora pe anumite zone a ajutat la compartimentarea spatiului, fiind un accent in linia se servire si a zonei de mese.

Gama cromatica de culori este destul de limitata (culori de gri, verde si alb), insa neutralitatea este completata de culoarea lemnului natur de fag si combinarea placilor decorative.

Lumina predominanta este cea naturala, datorita peretelui vitrat pe toata latimea magazinului. Pe langa lumina ambientala, am creat un accent prin utilizarea corpurilor suspendate in zona de mese.

 

Proiect realizat

 

Proiect concept – 3D

 

Proiectul a fost realizat de designerul Natalia Berezovskaia pentru compania  LS TRavel Retail Romania.