Design Interior Magazin Convenience - 1 minute Floreasca Park
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Floreasca Park
17/11/2014
Design Interior Spatiu Comercial – Magazin 1 minute Afi Park
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Afi Park
10/08/2015
Arata tot

Design Interior Retail – Salon Rochii Mireasa Bella Sposa

Design Interior - Salon Rochii Mireasa Bella Sposa

Design Interior - Salon Rochii Mireasa Bella Sposa

„The perfect day with the perfect dress!”

Design Interior Retail – Salon Rochii Mireasa Bella Sposa

Doar gandul la nunta te face sa ai emotii. Emotii de fericire, de apropierea celei mai importante zi din viata, emotii de cum va arata rochia de mireasa etc.

Luand in consideratie ca atmosfera in care iti vei proba rochia trebuie sa fie una eleganta si unica am propus pentru acest spatiu o amenajare exclusiva si romantica, dar in acelasi timp confortabila si intima.

Salonul de  rochii Bella Sposa este un salon tip boutique in care lumina si culoarea ambientala are un rol important in designul interiorului. Este un spatiu aerisit si primitor.

Culorile de baza sunt pastelate: un roz prafuit si alb cu accente aurite datorita tencuielii decorative.

Asa cum spatiul are un numar mare de geamuri, interiorul este scaldat  de lumina naturala. Insa  s-a tinut cont si de iluminatul de interior  pe timp de seara sau a zilelor mai putin insorite. Spoturi incastrare si 2 candelabre contemporane ajuta la iluminarea  incaperii care este un open-space .

Rochiile sunt agatate pe umerase de bare metalice prinse cu sfori de inox de tavan si pardoseala. Accesoriile sunt expune in dulapul din lemn masiv din dreptul receptiei.

Salonul este impartit pe zone: zona de asteptare din stanga intrarii cu o canapea clasica tapitata; zona receptiei; zona de cabine de proba in dreapta care sunt delimitate de zona de expunere print draperii de catifea; zona de vizionare aflata in spatele magazinului unde mireasa se poate admira in fata unei oglinde-paravan. Zona de expunere a fost folosita pe cea mai mare parte din perimetrul spatiului.

 

Testimonial : „Cu Natalia si Octav am colaborat pentru amenajarea noului magazin de rochii de mireasa Bella Sposa. Ei au venit cu conceptul creativ si de asemenea tot ei au venit cu implementarea si supervizarea proiectului.

Natalia a inteles inca de la inceput ce imi doream: o atmosfera cosy si romantica in care viitoarele mirese sa se simta rasfatate si relaxate.

Rezultatul este pe masura asteptarilor si il puteti admira in poze. Recomand Creativ Interior pentru proiecte alftel.”

Elena, Owner Salon rochii mireasa Bella Sposa