Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu Restaurant Etaj feature image
Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu (Restaurant Etaj)
09/05/2018
Arata tot

Design Interior Sala Evenimente – Complex turistic Domeniile Panciu

Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu Sala evenimente feature image

Design Interior Sala Evenimente – Complex turistic Domeniile Panciu

Desi intregul ansamblu al complexului turistic Casa Panciu este amenajat in stil Provence si rustic mai modern, sala de evenimente, reprezinta un contrast. Dar acest „contrast” a fost optiunea noastra inca de la inceputul lucrului la acest proiect vast.

Am venit cu idea de a crea un spatiu mai elegant, dar destul de neutru ca fundal, in idea de a folosi doar unele elemente ca accent in amenajare. Stilul pe care l-am propus este Art Deco, un stil elegant si potrivit atat celor iubitori de stilurile clasice, dar si cele moderne.

Decorarea peretilor s-a facut prin profile decorative aplicate in urma unei compozitii propuse, vopsite in auriu, ca sa contrasteze cu fundalul neutru al peretilor gri. Un alt element al decorului este grafica pentru mocheta, regasita si in fototapetul de pe pereti. Nu lipsesc nici oglinzile fumurii, sau dulapurile incastrate, care expun sticlele de vin, marca Domeniile Panciu.

Sala, avand o deschidere generoasa, poate fi compartimentata in 2 spatii, complet separate, cu ajutorul unor pereti armonici. Iar inaltimea de 4.5 m ne-a permis sa propunem candelabre si lampi suspendate de dimensiuni mari. Mesele se pot repozitiona usor in functie de fiecare eveniment in parte.

Puteti vedea si restul spatiilor amenajate din Complex turistic Domeniile Panciu: Restaurantul de la Parter si Restaurantul de la Etaj.

Proiect 3d