Design Interior Retail – Magazin Inmedio mega Mall
Design Interior Retail – Magazin Inmedio mega Mall
27/10/2015
Amenajare Salon rochii de mireasa Etite Mariaj, Bucuresti
Amenajare Salon rochii de mireasa Etite Mariaj, Bucuresti
05/12/2016
Arata tot

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Hermes, Bucuresti

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Hermes

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Hermes

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Hermes

Magazinul 1 minute Hermes este situate in complexul de birouri Hermes Business Campus din zona Pipera, Bucuresti.

Caracteristica acestui concept este rapiditatea, usurinta si accesibilitatea reprezentata intr-o forma de design confortabil. Amenajarea interioara este bazata pe folosirea de materiale naturale, precum lemnul, si a gamei cromatice neutre cu accente de culoare.

Planul magazinului a fost gandit cat mai ergonomic, respectand fluxul corect de gestionare, servire si consumare. Fiecare zona este foarte bine delimitata, astfel avem: zona de vanzare-servire, expunere produse, acces (avem doua intrari), zona de mese si terasa.

Lemnul este cel care predomina in acest design; acesta se regaseste atat la corpurile de baza a mobilierului (modulele, gondolele, zona de preparare, mese si scaune), cat si a unor parti decorative (sipci de lemn, rame suspendate).

Placile ceramice, sunt un alt element important al conceptului. Prin utilizarea lor am redat un aer putin retro in ambianta moderna.

Gama cromatica de culori este destul de limitata (culori de gri, bej, verde si alb), insa neutralitatea este completata de culoarea lemnului natur de fag si a combinatiei de  placi decorative.

Lumina predominanta este cea naturala, datorita peretelui vitrat pe toata lungimea magazinului. Pe langa lumina ambientala, am creat un accent prin utilizarea corpurilor suspendate in zona mesei de bar.

S-a pus accent si pe decoratiuni, astfel acestea aduc un aer mai primitor si relaxant: flori in ghivece personalizate sub forma de tocatoare, rame decorative suspendate cu mesaje tematice, un colt-biblioteca care are expuse cateva carti si reviste pentru cei care iti savureaza cafeaua de dimineata sau sandwich-ul de la pranz.

 

Proiect realizat