Design Stand Cosmetice Elemis, Mall Baneasa
Design Stand Cosmetice Elemis, Mall Baneasa
01/09/2015
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Hermes
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Hermes, Bucuresti
09/12/2015
Arata tot

Design Interior Retail – Magazin Inmedio mega Mall

Design Interior Retail – Magazin Inmedio mega Mall

Design Interior Retail – Magazin Inmedio mega Mall

Design Interior Retail – Magazin Inmedio mega Mall

Inmedio reprezinta primul concept modern de magazin de presa , precum si produse complementare: carti, tabac, alimente sau multimedia. Fiind un brand international, Inmedio este cunoscut in mai multe tari prin conceptul sau de design unitar.

Pentru a imbunatati si reimprospata imaginea brandului, am venit cu un nou concept premium de design interior implementat in magazinul Inmedio din Mega Mall, Bucuresti.

Ideea conceptului a fost de a evidentia categoriile de produse care caracterizeaza acest magazin. Astfel, zona de bauturi si snacks-uri sunt categoria de produse cu un impact mai mare. Acestea au fost scoase  in evidenta cu ajutorul materialelor si culorilor folosite. Iar urmatoarele categorii de produsela fel de importante pentru acest concept sunt: presa si tabacul.

Fatada a fost placata cu alucobond rosu (culoarea brandului) pentru a fi una de impact. S-a folosit mult lemn pentru a crea o atmosfera primitoare, ceea ce a creat un contrast puternic cu peretele verde si rosul logo-ului.

Zona de Snaks si drinks, care cuprinde si dulapul de cafea cu autoservire, sunt incadrate in module de lemn, cu un header negru. Pentru a evidentia categoriile am folosit  litere volumetrice din plastic colorat, acelasi sistem s-a folosit si pentru logo, insa la fatada literele au fost iluminate.

Designul este unul simplu, dar bine structurat, cu un flux corect si liber.

Proiect realizat

Proiect concept – 3D

Proiectul a fost realizat de designerul Natalia Berezovskaia pentru compania  LS TRavel Retail Romania.