Design Interior Restaurant La Samuelle

Design Interior Restaurant La Samuelle

La Samuelle este un restaurant cu specific mediteranean, unde bucatarul chef Sami Corodianu creaza specialitati rafinate de care va puteti bucura intr-o atmosfera primitoare si confortabila.

Conceptul restaurantului a fost individualizat dupa cerinta proprietarului. Astfel tema aleasa pentru designul de interior a fost un stil classic-contemporan cu elemente marinaresti reinterpretate.

Clasicul se citeste prin utilizarea mobilierului din lemn masiv de nuc, canapele si scaune tapitate cu catifea, ancadramentele si profilaturile de pe pereti si tavan. Insa, pentru a moderniza conceptual am adus si elemente moderne, reflectate prin corpuri de iluminat sau culori de accent puternice. Elementele marinaresti au fost introduse in proiect foarte discret si se regasesc in tapetul vintage de pe pereti, picturile murale de pe tavan sau sforile atarnate, asemeni celor de pe barcile pescarilor.

Spatiul este divizat in 3 camere ,fiecare are un design interior usor diferit prin natura ei:camera barului te imbie la barfe cu prietenii, coloristica esentei de nuc combinata cu bleul din canapele si bordeaux-ul din draperii creaza un contrast efervescent, camera principala de la intrare este un fel de social room impartita in mese pentru grupuri mari, mese mai restranse de 4 persoane si canapele confortabile de lounge.

In final avem camera unde atmosfera este mai discreta,usor retrasa fata de restul localului,unde avem integrata si o zona de joaca pentru copii.

Este o amenajare interioara de restaurant foarte jucata, dar totusi echilibrata, care cu siguranta va crea multe povesti si amintiri frumoase,si cel mai important va satisface poftele gastronomice ale celor mai impatimiti gurmanzi.

Proiect realizat

Proiect concept – 3D