Amenajare Pizzeria Salento Feature image
Design interior Pizzerie – Salento Pizza
05/05/2018
Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu Restaurant Etaj feature image
Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu (Restaurant Etaj)
09/05/2018
Arata tot

Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu (Restaurant Parter)

Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu Restaurant Parter-feauture image

Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu

Cu totii am auzit despre Domeniile Panciu, care inca din 2009 „sunt inima şi sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 hectare de viţă de vie situate în această zonă”. Insa putini ati vizitat aceasta podgorie cu un peisaj pitoresc. Avand un puternic potenţial ce merita exploatat, de anul acesta am inceput lucrul la amenajarea Complexului turistic Casa Panciu.

Echipa noastra s-a ocupat de amenajarea intregii pensiuni, avand 30 de camere, 2 restaurante cu specific de tip international si steakhouse, o sala de evenimente si un magazin specializat de vinuri, cu somelier dedicat sa va consilieze personalizat pentru gusturile fiecaruia.

Iar astazi va prezentam unul din restaurantele pensiunii, cu un design contemporan, avand o influenta a stilului Provensal si usor mediteranean. Concepul amenajarii a fost sa cream o imagine modernista a unui local tipic rustic din sudul Frantei (din zona Provence), deoarece se preteaza foarte bine pentru un complex turistic cu speciicf vinicol.

Am optat pentru culori pastelate de gri-lila, bej si bleu; materiale naturale, precum lemn de stejar, piatra naturala – travertin, textile de bumbac si tapet cu motive florale stilizate. Restaurantul are un aspect elegant, putin clasic, prin folosirea profilelor decorative pe pereti sau tavane, dar si placarea peretilor cu panouri frezate din lemn. Corpurile de iluminat sunt din fier forjat, dar cu un finisaj auriu si abajur de sticla.

Nu a lipsit nici decorul: obiecte si accesorii care ne trimit cu gandul la Grecia prin pomi de maslini pozitionati prin local, sfesnice si portelanuri. Sa nu uitam de peretele tip rafturi in care sunt depozitate si in acelasi timp, expuse, sticlele de vinuri din colectia Casa Panciu.

Va invitam sa admirati si restul complexului: Restaurantul de la Etaj si Sala de evenimente.

Proiect 3d