Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu Restaurant Parter-feauture image
Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu (Restaurant Parter)
09/05/2018
Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu Sala evenimente feature image
Design Interior Sala Evenimente – Complex turistic Domeniile Panciu
09/05/2018
Arata tot

Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu (Restaurant Etaj)

Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu Restaurant Etaj feature image

Design Interior Restaurant – Complex turistic Domeniile Panciu (Restaurant Etaj)

Continuam cu prezentarea amenajarii a complexului turistic Casa Panciu. Urmatorul proiect de design interior pentru restaurantul de la etaj.

Daca, primul restaurant (situat la parterul pensiunii) a fost gandit ca un spatiu tipic localurilor din sudul Frantei, in stil Provence (dar modernizat), restaurantul de la etaj, este mult mai actual trendurilor de azi. Cu un design eclectic, combinand atat stilul industrial, rustic, dar si cel retro, ne putem mandri ca rezultatul final este reusit si foarte atragator pentru publicul larg.

Pentru acest proiect, am optat pentru o gama de culori mai dramatica, folosind culori contrastante – mult alb combinat cu negru si lemn inchis la nuanta. Totusi tot ce inseamna tonuri inchise, sunt din aceeasi gama cromatica – gri, maro inchis si bleumarin. Si aici am pus accent pe materiale cat mai naturale, asa cum pozitionarea complexului este in mijlocul naturii. Am folosit mult lemn brut, atat deschis la culoare, dar si baituit in nuante inchise, cu pastrarea nodurilor si a venaturii. Caramida aparenta in nuanta originala de caramiziu si piatra naturala pentru pardoseala.

Mobilierul este unul retro (fotolii cu picioare metalice si cu sezut din imitatie de piele, scaune de bar din metal si lemn, litere volumetrice cu becuri decorative incandescente) combinat cu cel rustic (scaune din lemn natur, pastrate in nuanta naturala sau vopsite, mesele cu blat din lemn masiv si picior din fier forjat). Elementul de eleganta il prezinta canapelele tapitate, fronturile frezate clasic in zona barului sau a placarii peretilor.

Puteti sa admirati si restul complexului: Restaurantul de la Parter si Sala de evenimente.

Proiect 3d