apartament eclectic

Un proiect colorat si prietenos pentru clientii care vor sa savureze rapit o felie delicioasa de pizza sau sa-si ia una intreaga la pachet.

Conceptul Salento Pizza, a pornit de la idea de a crea un spatiu atragator si primitor, destinat publicului larg. De aceea un stil eclectic, cu predominarea elementelor rustice, usor reinterpretate, dar si a celor industriale – a fost optiunea noastra pentru acest proiect.

Am optat pentru materiale naturale de lemn (si imitatie de lemn), caramida aparenta, metal si chiar plante naturale. Desi bugetul amenajarii era destul de limitat, scopul final a fost ca intregul spatiu sa arate foarte bine. Cum am facut asta? Prin micile elemente de decor, simple, dar de mare efect: palete din lemn pentru pizza sau facaleti din lemn, vopsite in culorile brandului (din logo); sau decorarea peretelui din zona mesei de bar cu o grafica personalizata; litere volumetrice luminoase; rafturi metalice completate cu borcane pline de ingrediente si diverse obiecte de gatit.

Proiect 3D

Planul de amenajare

Plan amenajare pizzeria Salento