Design Interior Office - Agentie IT ContentSpeed
Design Interior Office – Agentie IT ContentSpeed
15/11/2014
Amenajare interioara clinica medicala Medlife
Amenajare interioara clinica medicala Medlife, Ploiesti
26/10/2016
Arata tot

Concept & Design Interior Office – Birou str. Kiseleff, Bucuresti

Concept & Design Interior Office – Birou str. Kiseleff, Bucuresti

Concept & Design Interior Office – Birou str. Kiseleff, Bucuresti

Design Interior Office – Birou str. Kiseleff, Bucuresti

Design interior pentru sediul unui birou de software development a pornit de la un ideea unui spatiu deschis, interactiv si inspirational pentru angajati.

Tema conceptului a fost diversificatea incaperilor, pentru a crea un confort pentru cei care isi petrec cea mai mare parte a zilei aici, si anume pentru angajatii companiei. Si atunci am venit cu ideea preluata de la marele companii, cum ar fi Google sau Facebook, in care mediul de lucru al angajatului pentru o performanta mai buna raspunde nevoilor sale, astfel acesta va avea la dispozitie atat zona de munca, de relaxare sau de entertaiment.

Fiecare etaj al cladirii a fost gandit diferit, insa ca ansamblu toata cladirea este un concept unitar. Parterul (Ground floor) cuprinde receptia, care continua cu o cantina si o zona de lounge.

Etajele 1 si 2 (First & Second Floor) sunt destinate birourilor. Amenajarea birourilor a avut ca sursa de inspiratie benzile desenate japoneze, astfel s-a creat un anturaj interactiv si vesel.

Subsolul (Basement) este destinat relaxarii si zonei de entertaiment, cu aparate de jocuri, mese de biliard sau tenis de masa. Deoarece spatiul este unul deschis, acesta poate gazdui evenimente sociale sau de networking.

 

In concluzie: Un angajat multumit este acel care are un mediu de lucru sanatos, stimulator si relaxant!

 

Proiect concept – 3D

Basement

Ground Floor

First & Second Floor – Open Space