Concept & Design Interior Office – Birou str. Kiseleff, Bucuresti
Concept & Design Interior Office – Birou str. Kiseleff, Bucuresti
26/04/2015
Arata tot

Design Interior Office – Agentie IT ContentSpeed

Design Interior Office - Agentie IT ContentSpeed

Design Interior Office - Agentie IT ContentSpeed

Design Interior Office – Agentie IT ContentSpeed

Ne-a facut mare placere sa lucram la noul sediu al unei agentii de IT, o echipa hi-tech, plina de inovatii si oameni entuziasti.

Si-au dorit un stil fresh care sa le reflecte domeniul de activitate, dar totodata sa le insufle energie. Astfel, am ales culori vii si forme geometrice care sa te binedispuna, si sa te inspire sa creezi. Un design reusit pentru spatiu de birou inseamna sa reuneasca oameni, sa lucreze cu drag impreuna, sa comunice, sa imparta impresii, totul desfasurat intr-un concept marca Creativ-Interior.

ContentSpeed este prima agentie de eCommerce full service din Romania care ofera solutii dedicate eshop-urilor pentru crearea, optimizarea si promovarea B2B si B2C pe Internet. Ca intr-o frumoasa poveste cu eroi, ne-am asumat rolul de a fi cei care contribuie deopotriva atat la cresterea start-up-urilor in mediul online, cat si la castigarea unei cote de piata pentru branduri deja consacrate. Si ne-am bucurat de fiecare realizare.” (sursa www.contentspeed.ro

 

Testimonial : „I’ve worked with Octav Roman based on the recommandation of a ContentSpeed customer. He designed our „agency” floor from scratch.Very professional while still accepting our ideas and integrating them into the finished design. Later he supervised that the design was implemented perfectly. We were very happy with the outcome and we would work with Creativ Interior for any such project. 
We recommend Octav Roman and Creativ Interior for any office design.”

Radu Vilceanu CEO at ContentSpeed, the eCommerce Agency