Design interior - Phii 16 Lounge, Restaurant, Cigar Club
Design interior – Phii 16 Lounge, Restaurant, Cigar Club
17/11/2014
Design Interior Magazin Convenience - 1 minute Floreasca Park
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Floreasca Park
17/11/2014
Arata tot

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Upground

Design Interior Spatiu Comercial - Magazin 1 minute Upground

Design Interior Spatiu Comercial - Magazin 1 minute Upground

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Upground

1 minute este un magazin convenience & hot snacking  situat intr-un bloc de birouri Upground, Pipera, Bucuresti.

Principala caracteristica al acestui magazin este rapiditatea, usurinta si accesibilitatea, reprezentata intr-o forma de design confortabil. Confortul se defineste prin utilizarea de materiale (lemn, gresia de culori calde), lumina si culoare. Lemnul predomina in amenajarea acestui concept: sipci de lemn si corpurile de mobilier (modulele, gondolele, zona de preparare, mesele si scaunele).

Placile ceramice, sunt un alt element important al conceptului. Pentru a le scoate in valoare, s-a creat o imagine neutra (culoarea gri a peretilor si a  lemnului natur  de fag), iar coloristica gresiei a creat accente pe acest fundal. Prin utilizarea lor s-a vrut crearea unui aer putin retro intr-o zona moderna, asa cum este un centru de afaceri.

Gama cromatica de culori este impartita pe zone: zona convenience limitata la culori de gri, verde si alb, completate de culorile lemnului masiv. Zona standului de sweets si zona de canapea prin contrast au culorile mai  vii si mai jucause: fucsia, verdele sau galbenul.

Lumina predominanta este una de accent. Pe langa lumina ambientala, s-au vrut accente pe zonele de servire/preparare si cea a zonei de canapea.

Toate aceste elemente folosite cu stil, creaza un spatiu placut, un loc unde te poti retrage pentru o pauza de cafea,te poti bucura de un pranz cu colegii sau de o intalnire de afaceri intr-un loc primitor.