Design Interior Spatiu Comercial - Magazin 1 minute Upground
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Upground
17/11/2014
Design Interior - Salon Rochii Mireasa Bella Sposa
Design Interior Retail – Salon Rochii Mireasa Bella Sposa
03/01/2015
Arata tot

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Floreasca Park

Design Interior Magazin Convenience - 1 minute Floreasca Park

24Design Interior Magazin Convenience - 1 minute Floreasca Park

Design Interior Retail – Magazin 1 minute Floreasca Park

1 minute este un magazin convenience & hot snacking  situat intr-un bloc de birouri din Floreasca Park Bussines Center, Bucuresti. Magazinul este amenajat intr-un stil modern si colorat pentru a crea o atmosfera de confort si pentru a atrage atentia trecatorilor.

Confortul se defineste prin utilizarea de materiale (lemn, gresia de culori calde), lumina si culoare. Lemnul predomina in amenajarea acestui concept: sipci de lemn si corpurile de mobilier (modulele, gondolele, zona de preparare, mesele si scaunele).

Sipcile de lemn, ca element esential, sunt realizate din lemn natur de fag, culoarea similara furnirului de PAL. Placile ceramice, sunt un alt element important al conceptului. Pentru a le scoate in valoare, s-a creat o imagine neutra (culoarea gri a peretilor si a  lemnului natur  de fag), iar coloristica gresiei a creat accente pe acest fundal. Prin utilizarea lor s-a vrut crearea unui aer putin retro intr-o zona moderna, asa cum este un centru de afaceri. Pozitionarea lor pe anumite zone ajuta la directionare, si anume catre zona de servire, dar si catre zona de mese, unde va puteti bucura de o cafea aromata la micul dejun sau de un sandwich la pranz.

Gama cromatica de culori este destul de limitata, insa neutralitatea este completata de culoarea lemnului natur de fag si combinarea placilor decorative.

Lumina predominanta este una de accent. Pe langa lumina ambientala, s-au vrut accente pe zonele de servire/preparare si cea a meselor.

 

Concept. Proiect 3D:

Proiect realizat: