Design Interior Spatiu Comercial - Magazin 1 minute Upground
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Upground
17/11/2014
Arata tot

Design interior – Phii 16 Lounge, Restaurant, Cigar Club

Design interior - Phii 16 Lounge, Restaurant, Cigar Club

Phii 16 Lounge, Restaurant, Cigar Club-Design Interior Spatiu Public

Phii 16 Lounge, Restaurant, Cigar Club

Phii 16 este o locatie diversificata, care poate satisface pretentiile multor categorii de clienti de la varste 20+ pana la categoria unor clienti cu mai multa experienta de 40+.

Este structurat in 4 spatii, primul si al doilea spatiu este unul comun intre parter si mezanin care ofera un loc de cafenea dar si de restaurant, si are o atmosfera de un lounge sofisticat. Culorile predominante sunt in tonuri relaxante de bej-capuccino, unde am adaugat accente de culoare in mobilierul realizat pe comanda special pentru acest proiect si tablourile viu colorate cu o tematica de restaurant.

Al treilea spatiu, este la etajul 1 al vilei, si continua idea de la parter, dar are o atmosfera mai intima, fiind un loc unde se pot organiza petreceri private, aniversari sau alte evenimente personale importante.

Al patrulea spatiu,este o supriza placuta pentru iubitorii de stil clasic, care apreciaza un pahar de brandy si un trabuc din foile cele mai fine. Este un Cigar lounge, dedicat exclusiv oamenilor de o anumita tinuta, cu pretentii si atenti la detalii. Stilul ales este stilul clasic englezesc, unde am folosit caramida aparenta in combinatie cu vopsea verde-british de pe pereti, ancadramente care sa sublinieze stilul din acea perioada, tavanul care aduce aminte de tavanele casetate din Kensigton Palace, iar corpurile de iluminat din fier forjat te poarta, parca, pe stazile londoneze.

Acesta este un spatiu unde se pot organiza seri tematice, intruniri business, seri cu degustare de vinuri, poate un loc unde vrei sa-ti impresionezi prietenii sau sa iti imaginezi ca faci parte dintr-un roman de Charles Dickens.

 

 Testimonal: ,, Am cautat un designer care sa imbine viziunea mea asupra serviciilor de calitate,cu un design reusit menit sa-ti ramane in memorie, si sa concureze fara probleme cu numele mari din piata.

Proiectul Phii16 a fost unul complex, datorita structurii casei, transpusa pe diferite nivele. Creativ-Interior a dovedit ca face fata cu brio unei astfel de provocari, fiind conditionati de timpul limitat si poate de stilul foarte restrictiv al casei. Au resit sa creeze povesti diferite, fiecare incapere avand o nota distincta de personalitate,asta creand practic conceptul Phii16.

Seriozitatea, promtitudinea si viziunea creativa fac din ei un competitor important pe scena designului de restaurante-cafenele.”

Petre I., Manager Phii16&Lollypop Cafe

 

Proiect realizat