featured image realizat
Design interior apartament cu atmosfera colorata
13/11/2015
casa cu poveste featured image
Amenajare interioara Casa Parcul Carol
20/04/2016
Arata tot

Design interior Casa clasica in stil baroc modern

Casa clasica in stil baroc modern

 

Casa clasica in stil baroc modern

Casa clasica in stil baroc modern

Clasicul  mereu va fi asociat cu conceptul de personalitate si lux. Astfel si propunerea de amenajare pentru aceasta casa a fost conceput pentru a reda eleganta, dar in acelasi timp atmosfera calda, primitoare si usor rafinata. Stilul amenajarii al acestei case este mai presus de toate, un stil elegant si unul practic, care joaca mult cu functionalitatea obiectelor, fara exces de detalii si accesorii.

Fiecare spatiu a fost gandit in detaliu si personalizat, incepand de la holul de intrare pana la camerele copiilor. Culorile alese sunt culori calde care se reflecta prin vopseaua decorativa, tapet sau parchet. Mobilierul ales este unul din lemn masiv in tonuri deschise. Toata amenajarea are o unitacitate armonizata, contrastul este accentuat doar in dormitorul matrimonial si sufragerie, in care s-a optat pentru rosu-bordo pentru tapet sau draperii.

Spatiul amenajat incepe cu un hol generos, foarte luminos datorita culorilor deschise a vopselei decorative si a iluminatul prin scafe. Mobilier minimalist si alb este alcatuit dintr-un corp de depozitare cu o bancheta si o consola eleganta.

Din hol se face intrarea catre sufragerie printr-o usa dubla vitrata. Sufrageria cuprinde o zona de relaxare cu o canapea clasica si comoda TV, iar zona de dining include o masa pentru 8 persoane, un bufet clasic vitrat si o comoda cu oglinda. Finisajele aplicate pentru acest spatiu pun accent si mai mult asupra luxului amenajarii: parchetul intarsiat, profile decorative, mobilierului sculptat din lemn masiv, tapiteriilor catifelate sau a candelabrelor aurite.

Designul bucatariei a avut scop de a usura activitatea ce va avea loc aici, astfel mobilierul a fost compartimentat si dotat adectav, tinand cont si de aspectul estetic elegant. Acest spatiu este iluminat natural datorita peretelui din usi vitrate care se deschid catre terasa.

Dormitorul matrimonial intruchipeaza stilul clasic intr-un mod rafinat si foarte explicit prin detaliile, mobilierul si finisajele folosite. Culorile puternice integreaza designul, iar accesoriile completeaza ambianta. In schimb, camerele copiilor sunt amenajate in tonuri palide si fine, pastrand totusi acelasi stil clasic la mobilier sau finisaje.

Intregul proiect mizeaza pe combinatiile fine de culori, pe frumusetea pieselor de mobilier lucrate cu maiestrie de catre artizani de renume si pe farmecul accesoriilor care vin in completarea acestei amenajari interioare de lux.

 

Proiect realizat – interior

Proiect realizat – terasa

Proiect concept – 3D