Design Interior Spatiu Comercial - Magazin 1 minute Upground
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Upground
17/11/2014
Design Interior Hotel -  Lafayette Hotel Boutique, Bucuresti
Design Interior Hotel – Lafayette Hotel Boutique, Bucuresti
17/11/2014
Arata tot

Design Interior Cafenea – Pub Summertime Cafe, Galati

featured-image-summertime

Design Interior Cafenea – Pub Summertime Cafe, Galati

Design Interior Cafenea-Pub - Summertime Cafe, Galati

Summertime este o cafenea – pub situata pe malul Dunarii in orasul Galati. In scopul de a crea o impresie atragatoare, dar in acelasi timp si primitoare, am recurs la un stil eclectic – un mix intre stilul industrial, vintage si contemporan. Am adoptat materiale uzuale, cum ar fi caramida aparenta, tabla cutata, tevi metalice sau lemnul si le-am pus in valoare.

Punctul de interes al locatiei fiind barca suspendata in mijlocul incaperii, care te duce la gandul la apa, valuri, Dunare.

Materialele si culorile sunt alese cu mare grija. Pentru a crea senzatia de inaltime, tavanul din tabla cutata, grinzile si gips cartonul perforat au fost vopsite in alb. Peretii au fost placati cu lemn antichizat, lavabila de un verde-turquoise si caramida aparenta. Barul a fost acoperit cu placi ceramice de la Aparici cu blat de lemn de nuc. Mobilierul este din lemn masiv si tapitat cu textil de catifea. Ca elemente de decor, am folosit citate din litere volumetrice, o compozitie abstracta din tevi metalice, corpuri de iluminat cu un aer industrial-stradal, discuri, draperii etc.

Gama cromatica este una neutra ca ansamblu, insa totul pentru a scoate in evidenta culorile aprinse ale textilor colorate folosite la patitarea scaunelor si canapelelor.

Tinand cont ca locatia va gazdui spectacole, cum ar fi comedy shows sau concerte muzicale, am creat un mic spatiu pentru scena, iar peretii au fost decorati cu portretele unor comici celebri.

Proiect 3D

Proiect realizat