Design Interior Cafenea - Cozy Loft Cafe

Design Interior Cafenea – Cozy Loft Café

In cautarea confortului, am ajuns sa cream un nou concept de cafenea loft din zona urbana-centrala a Bucurestiului.

Proiectul de design reprezinta un spatiu retrocontemporan in care materialele si gama cromatica au fost alese cu mare atentie – totul cu scopul de a obtine o atmosfera calma si confortabila.

Elementele si detaliile, care au pus baza acestei amenajari sunt: lemnul natur de stejar – un material placut vizual si la atingere, care a reusit sa redea spatiului un aer primitor si luminos. In acest proiect, lemnul a fost folosit atat pentru pardoseala (parchet), dar si pentru placarea peretilor; de asemenea am ales si mobilier din lemn masiv (natur si vopsit in culori uni). Alte elemente importante a designului sunt: gresia decorativa care se combina foarte elegant cu parchetul, profilele decorative vopsite la culoarea peretilor, rafturi din structura metalica si lemn sau personalizarea mobilierului, cum ar fi scaunul „smocking”.

Lavabila. O lavabila cu ton pastelat ne-a ajutat sa integram designul, dar si sa invioram atmosfera. S-au folosit culori destul de deschise totul pentru a mari spatiul vizual.

Mobilier eclectic – de la rustic la contemporan. Pentru a diversifica designul spatiului, am folosit mai multe tipuri de mobilier: scaune din lemn curbat, tabureti cu accent rustic sau canapele modulare tapitate etc.

 

De ce contemporan? Am folosit cateva ancadramente din profile de polistiren pentru a decora peretii, in asa fel am capatat si un spatiu elegant. Stilul contemporan se observa si la piesele de mobilier sau accesorii.

De ce retro? Textile cu imprimeuri grafice; combinatia de culori neutre si cele aprinse etc.

 

Proiect concept – 3D