Design in stil eclectic cu un aer dramatic
Design in stil eclectic cu un aer dramatic
02/12/2017
Interior în culori expresive feature picture
Interior in culori expresive – Apartament 2 camere, Bucuresti
31/03/2018
Arata tot

Design interior Apartament în culori închise, One Herăstrău

design interior one herestrau feature image

apartament eclectic

La acest proiect am realizat amenajarea interioară pentru un apartament cu 3 camere ce se află în ansamblul rezidențial One Herăstrău din București. Cu o suprafață de aproximativ 95 de metri, specialiștii noștri s-au încărcat cu energie pozitivă și au amenajat spațiul interior al celor 3 camere având la bază un concept contemporan elegant îmbinat cu câteva elemente geometrice specifice și atent alese. Rezultatele noastre finale vă vor surprinde în mod garantat.

Implementarea proiectului pe cele 3 camere:

Conceptul amenajării pentru living a fost de a crea o atmosferă confortabilă cu ajutorul culorilor pastelate de gri și bej, dar cu câteva accente de culoare regăsite ca auriul de pe profilele decorative montate pe pereți sau placarea pereților din zona de dining cu panouri din MDF cu furnir natural și inserții de metal.

Deoarece bucătăria este destul de mică, pentru a maximiza cât mai mult spațiul, am ales nuanța de alb pentru a reflecta lumina naturală și pentru a da impresia de un spațiu mai mare. Stilul elegant se identifică și aici în mobila realizată la comandă cu fronturi frezate din MDF vopsit combinat cu marmura de pe blatul de lucru din bucătări. Mobila a fost accesorizată cu mânere din inox.

În dormitorul matrimonial, am venit cu idea de a „dramatiza” puțin ambianța și de a folosi un stil elegant, poate chiar masculin. Și asta am reușit să o facem prin culoarea închisă a lavabilei bleumarin în combinație cu gri pastel de pe pereți. Cu excepția patului, tot mobilierul și corpurile de iluminat au fost realizat la comandă după schițele noastre.

Cadrele metalice pe care le puteți observa cu ochiul liber din imagini au fost intenționat alese ca să se armonizeze cu profilele aurite de pe pereți. Iar culoarea deschisă a parchetului se potrivește perfect cu mobilierul și culorile închise care predomină aproape în întreagul apartament.

 

În prezent, proiectul se află la stadiul de execuție.

 

Proiect 3d.