Amenajare interioara Showroom Fabrica de Profile
Amenajare interioara Showroom Fabrica de Profile
09/06/2016
Amenajare Salon rochii de mireasa Etite Mariaj, Bucuresti
Amenajare Salon rochii de mireasa Etite Mariaj, Bucuresti
05/12/2016
Arata tot

Concept Design Magazin suveniruri – Taste Of Romania

Concept Design Magazin suveniruri - Taste Of Romania

Concept Design Magazin suveniruri – Taste Of Romania

Concept Design Magazin suveniruri - Taste Of Romania

In ultima perioada, turismul a luat amploare, iar comerciantii de suveniruri tind sa se conformeze cu cerintele pietei. Astfel magazinele de suveniruri au inceput sa capete un design deosebit, unde stilul traditional reinterpretat a castigat teren.

Conceptul nostru, Taste of Romania, este unul de acest tip, dedicat atat turistilor, dar si gurmanzilor, care sunt iubitori de mancare si bauturi traditionale. Scopul acestui proiect este de a oferi clientilor produse traditionale bio si ecologice, atat in varianta vrac, dar si produse imbuteliate sau impachetate, pentru consum sau ca suvenir. Gama larga de produse include vinuri, din diferite regiuni din Romania, zacusta sau muraturi, dulceturi sau prajituri, chiar si pastrama sau branzeturi.

Avand toate aceste detalii, ne-am propus sa cream un design personalizat pentru fiecare gama de produse in parte. Magazinul este amenajat intr-un stil modern, dar cu elemente traditionale regasite in mobilier sau accesorii – motive traditionale, fontul brancovenesc, farfurii pictate, butoaie, suportul standului inspirat din opera lui Brancusi „Coloana Infinitului” etc. Mobilierul si standurile au fost concepute pentru a expune cat mai bine produsele si a le face usor de identificat, si au fost realizate din lemn si metal.

Gama cromatica destul de limitata, totul cu scopul de a scoate in evidenta produsele comercializate: tavanul si peretii in lavabila gri inchis, iar mobilierul si pardoseala din lemn natur.

Layout-ul spatiului a fost gandit cat mai ergonomic, cu un flux usor de parcurs inca de la intrarea clientului in magazin. Am venit cu idea de a avea o masa de bar, unde vizitatorul are posibilitatea sa deguste din produsele traditionale, dar si sa savureze o masa de pranz rapid. Zona de vanzare, include si zona de expunere produse vrac in frigidere, dar si o mica zona de preparare pentru mancare tip fresh food: sandwiches sau placinte dobrogene.

Intregul concept este creat in idea de a sustine traditia si a promova produsele naturale traditionale.

Proiect concept – 3D

Proiectul este un concept de amenajare.