Amenajare interioara clinica medicala Medlife

Amenajare interioara clinica medicala Medlife

Clinica medicala Medlife este deja recunoscut ca un brand de renume in domeniul serviciilor medicale. Iar odata cu deschiderea noilor locatii si-au propus sa aduca un plus valoare spatiilor printr-un design simplist, dar care sa reflecte confortul si increderea in randul pacientilor.

Echipa Creativ Interior a venit cu propunerea de a aduce putina culoare pentru a inviora noua clinica din Ploiesti. Laitmotivul spatiului – culoarea albastra aplicata ca accent intr-un spatiu cu un design modern-minimalist.

Zona de intrare este reprezentativa prin fototapetul grafic care te intampina atunci cand urci la etaj. Receptia este amenajat in stil modern, ca forma – avand linii drepte si realizata din MDF alb mat si cu furnir de lemn natur. Tot in zona receptiei exista si o zona de asteptare cu canapele realizate la comanda cu tapiterii antibacteriene.

Fiecare cabinet in parte este marcat cu cifra la intrare pentru a imparti specialitatile medicale. Holurile de asteptare sunt decorate cu fototapet tematic si dungi colorate create cu ajutorul lavabilei.

Materialele folosite respecta normativele impuse de Ministerul Sanatatii, cu scopul de a fi usor de curatat si igienizat, fiind concepute din compozitii tratate antibacterian si antifungic. In acelasi timp materialele sunt rezistente la uzura si trafic intens, asa cum o unitate de acest tip trebuie sa fie conceputa ca standard de calitate.

Scopul nostru a fost sa schimbam imaginea sterila a unitatilor medicale din Romania, pentru a crea un spatiu unde pacientul sa se simta comod si important. Iar starea lui de bine sa se imbunatateasca, deoarece prin aducerea culorilor in astfel de spatii se schimba psihologic si dispozitia si sanatatea.

Pretuiti sanatatea si aveti grija de ea!

 

Proiect realizat.