Casa eclectica cu influente contemporane

Casa eclectica cu influente contemporane, Otopeni­

Povestea acestei amenajari a inceput in urma primei intalniri cu clientul, in care am stabilit stilul ce va predomina in viitoarea casa, si anume un stil eclectic elegant, cu influente contemporane si vintage.

Provocarea a fost sa cream un spatiu unitar, bine organizat, in care sa mascam multitudinea de stalpi si grinzi. Astfel profilele decorative si cornisele ne-au ajutat sa jonglam cu imperfeciunile intalnite.

Ca sa aducem aducem un plus valoare proiectului, am propus cateva accente puternice de culoare, cum ar fi cativa pereti din zona de dining  de culoare rosu-bordo, iar in zona biroului si a bucatariei – accente albastre create cu ajutorul lavabilei sau a tapetului. In rest gama cromatica este destul de temperata, in culori pastelate de bejuri si griuri.

Sufrageria, desi reprezinta un spatiu „limitat”, am incercat sa integram armonios atat zona de relaxare cu canapea si fotoliu, dar si zona entertaiment, in care am incastrat biblioteca tv in perete. Iar pentru a aduce un aer elegant, usor aristocratic, am propus montarea si unui semineu.

Zona de dining, cuprinde un spatiu un pic mai generos, in care masa centrala este piesa cea mai importanta, insa tot aici este integrat si pianul – pasiunea clientilor.

Bucataria, in stil american-country a fost realizata la comanda, incorporand ergonomic toate echipamentele si ustensilele necesare pentru a usura activitatea din timpul gatitului. Ca propunere de design: am venit cu idea de a combina gresia decorativa (poate putin incarcata vizual) cu bucataria din lemn vopsit in culoarea uni (albastru prafuit).

Aceasta amenajare este un alt proiect de suflet al studioului Creativ Interior.

 

 

Proiect 3D