Design Interior Retail – Magazin 1 minute Hermes
Design Interior Retail – Magazin 1 minute Hermes, Bucuresti
09/12/2015
Arata tot

Amenajare Salon rochii de mireasa Etite Mariaj, Bucuresti

Amenajare Salon rochii de mireasa Etite Mariaj, Bucuresti

“Why, sometimes I've believed as many as six impossible things

Amenajare Salon rochii de mireasa Etite Mariaj, Bucuresti

Brandul Elite Mariaj este asociat cu luxul si eleganta, de aceea propunerea noastra de concept pentru acest salon-showroom a fost sa cream un spatiu solemn, apeland la stilul clasic.

Salonul este situat in centru Bucurestiului, care reprezinta o casa interbelica, cu o istorie in spate. Scopul nostru a fost sa-i pastram acel aer somptuos prin pastrarea parchetului din lemn masiv, prin elementele decorative, cum ar fi profile, cornise sau rozete (chiar daca nu s-au mai pastrat piesele originale) sau prin candelabre cu pandative de cristal.

Culorile alese sunt caracteristice stilului clasic: auriu, rosul-bordo sau bejul-maro. Mobilierul insa este propus sa fie de culoarea alba, astfel ca sa redea puritatea si inocenta rochiilor de mireasa expuse. Contrastul il creaza insa mobilierul de sezut tapitate cu catifea neagra sau rosie, avand lemn sculptat auriu.

Luminile si oglinzile sunt alte elemente esentiale intr-un salon de rochii, de aceea am pus accentul pe iluminatul prin spoturi cu lumina calda pentru a scoate in evidenta produsele expuse. Iar oglinzile sunt infrumusetate cu rame bogat sculptate ca sa se adapteze stilului de amenajare propus.

Amenajarea salonului de rochii pentru mireasa Elite Mariaj a devenit un reper al amenajarilor clasice din portofoliul nostru. Astazi proiectul este la etapa de executie.

Proiect realizat

Proiect 3D

Un alt proiect de rochii de mireasa amenajat de Creativ Interior este Salon Bella Sposa.