Amenajare interioara Showroom Fabrica de Profile

Fabrica de profile este specializata in productie de profile arhitecturale si decorative atat pentru interiorul cat si exteriorul casei. Ca si materiale – utilizeaza cele mai populare materiale (polistirenul expandat si polistirenul extrudat) si cele mai noi tehnologii din ultimul deceniu. Aceasta companie reuseste sa creeze decoratiuni interioare, decoratiuni exterioare, elemente pentru constructii (cofraje polistiren expandat) si nu in ultimul rand elemente de ambalaj pentru diversi producatori autohtoni.

Echipa Creativ Interior a avut misiunea de a propune un nou concept pentru showroomul Fabrica de Profile, unde scopul era sa expunem produsele acestora intr-un mod mai original si creativ.

Spatiul, compartimentat in mai multe camere, ne-a ajutat sa cream pentru fiecare spatiu cate un mic concept care sa contina elemente si detalii de interes ale unui anumit stil. Astfel, avem zona clasica cu toate profilele reprezentative: brauri, cornise, scafe sau rozete, montate atat pe pereti, dar si tavane.  Acestea ies in evidenta datorita vopselei decorative Tatoo pe care o comercializeaza compania.

Zona moderna este reprezentativa prin varietatea de panouri 3D – aplicate pe pereti. Tavanul insa a fost placat cu panouri decorative speciale, iar datorita iluminatului cu banda LED s-a produs un efect de tavan plutitor, marind vizual spatiul.

Si zona de profile de exterior, unde am crea un perete-stand pe care s-au montat diverse profile pe categorii: ancadramente, glafuri, brauri si coltare. Zona de expunere pentru profilele de exterior o constituie insasi fatada showroomului, compusa din mai multe elemente care se regasesc in portofoliul companiei.

Pentru a va familiariza cu toata gama de produse a companiei puteti face o vizita showroomului din Bucuresti de pe strada  Mitropolit Nifon, Nr. 32.

 

Pozele au fost realizate de Vlad Ciubotariu (www.vladciubotariu.com). Ii multumim!

 

Echipa Creativ Interior si Fabrica de Profile

Amenajare interioara Showroom Fabrica de Profile

 

Proiect realizat

Proiect concept – 3D