Sala evenimente La morcov

Designul de interior al restaurantului si a salii de evenimente „La Morcov” a fost conceput de echipa Creativ Interior, avand ca element de baza: un interior aerisit, dar in acelasi timp foarte elegant, amenajat intr-un stil eclectic cu influente clasice.

Tinand cont ca aceasta sala (cu o capacitate de pana la 400 persoane) va gazdui diverse evenimente, solutia a fost sa cream un interior destul de neutru, care poate fi adaptat la fiecare petrecere personalizata in parte.

Locatia ocupa 2 etaje: parterul il reprezinta restaurantu de zi cu terasa de vara, iar etajul: sala de evenimente.

Pentru tratarea peretilor am optat pentru profile decorative (cornise, brauri, plinte si panouri) cu fototapet personalizat si vopsea decorativa. Pardoseala este impartita pe 2 zone: zona de mese cu mocheta personalizata si zona de ring de dans cu material LVT alb. Geamurile au fost acoperite cu draperii din catifea graoasa lucrata blakcout, iar corpurile de iluminat reprezentate de candelabre clasice, care in functie de atmosfera dorita se pot regla ca intensitate luminoasa.

Gama cromatica este una neutra, in tonuri calde: s-a folosit mult alb si vopsea decorativa in tonuri aurii. Mocheta si draperiile in culori de bej-maro.

Pentru acest proiect s-au implicat:

Profile decorative: Fabrica de Profile

Vopsea decorativa: Decora House

Fototapet: DecoWelt

Mocheta: Carpet & More

Lavabila: Benjamin Moore

Draperii: Sophia

Corpuri de iluminat: Luminna/ Atas

 

Proiect realizat