Amenajare interioara clinica stomatologica Bucuresti
Amenajare interioara clinica stomatologica Bucuresti
14/11/2016
Amenajare interioara birou HR
Amenajare interioara birou HR
23/06/2017
Arata tot

Amenajare interioara sala conferinta Caroli Foods Group – Innovation Meeting Room, Bucuresti

Amenajare interioara sala conferinta Caroli Foods Group

Amenajare interioara sala conferinta Caroli Foods Group

Amenajare interioara sala conferinta Caroli Foods Group-Innovation Meeting Room, Bucuresti

„Cum ar trebui sa arate o sala de conferinta, in asa fel ca sa transmita incredere vizitatorului, dar si sa fie in acelasi timp functionala si placuta vizual?”

Acesta a fost tema pentru proiectul de  amenajare a celor doua sali de conferinta pentru Caroli Foods Group situata in cladirea Anchor Plaza, Bucuresti.

Am pornit de la premiza  ca un spatiu de birouri trebuie sa fie creat in asa fel ca sa ai productivitate intr-un confort ergonomic. De aceea si sala de sedinte/conferinte trebuie sa includa aceste aspecte, pentru ca uneori va fi folosita si pe termen lung. Am avut noroc de lumina naturala, asa cum una din sali este amplasata in dreptul geamului, dar am gandit cat mai bine iluminatul artificial prin incastrarea acestuia in tavan.

Am ales sa optam pentru un stil mai modern, in care elementele abstracte si geometrice sa reprezinte laitmotivul amenajarii. Iar cateva citate de pe pereti sa ii inspire pe cei prezenti in sala.

Am pus accent pe ergonomia scaunelor si am propus mese modulare ca sa fie usor de mutat/schimbat. Jaluzele romane izoleaza perfect geamurile, astfel ca sa putem folosi proiectorul in timpul prezentarilor.

Propunerea nostra a fost sa realizam un design curat si bine organizat. In asa fel noi, echipa Creativ Interior ne-am indeplinit target-ul, iar clientii nostri Caroli Foods Group se pot bucura de rezultat.

 

Proiect realizat