Amenajare interioara Restaurant Platinum, Brasov

Amenajare interioara Restaurant Platinum, Brasov

Situat in centrul civic al Brasovului, Restaurantul Platinum prezinta un spatiu elegant si ospitalier, care gazduieste un restaurant a la carte, o zona de lounge si o terasa in sezonul cald. Spatiul interior poate fi transformat cu usurinta intr-o sala de evenimente destul de generoasa.

Proprietarul restaurantului si-a dorit un facelift al spatiului, in care unele elemente trebuiau pastrate si integrate in noul design. Astfel echipa Creativ Interior a venit cu propunerea de a pastra idea de eleganta in care elementele clasice sa se intrepatrunda cu cele moderne.

A fost pastrata lambrisarea stalpilor pentru innobilarea acestora si a ambientului, mocheta in cea mai mare parte – am inserat un nou model de mocheta in zona centrala pentru a o scoate in evidenta; s-au retapitat si o mare parte din scaunele existente, iar noi am venit cu alte modele de fotolii si scaune in completare pentru diversificare.

Elementele noi pentru noul design sunt: tratarea peretilor cu lavabila si profile decorative, integrarea unor imagini care reprezinta Brasovul de odinioara si cateva oglinzi in zona lounge-ului (care se transforma in ring de dans la evenimente). Zona barului a fost refacuta integral, dar functionalitatea acestuia a fost considerabil inbunatatita. Ca design este pastrat stilul clasic prin folosirea lemnului de nuc (regasit si in lambrisarea stalpilor) si al profilaturilor; am inserat piatra decorativa pentru a avea un aspect mai de impact.

Si culorile folosite au fost un element important in reamenajarea locatiei: de la bejuri neutre si mobilier unitar am apelat la culori mai vii si accente de culoare. Bleu a fost culoarea aleasa pentru pereti, tapiteriile scaunelor si ale fotoliilor sunt mult mai diverse: de la galben la bordo sau mov, care reprezinta si accentele de culoare frumos armonizate cu restul spatiului.

 

Reamenajarea restaurantului a fost gandita sa fie executata etapizat. La etapa actuala a fost schimbat mobilierul si zona barului, urmand ca sa se intervina la pereti si pardoseala.

Proiect realizat – Etapa 1 

Amenajare interioara Restaurant Platinum, Brasov

Proiect concept – 3D