Amenajare Terasa restaurantului The Gallery, PESCARIU SPORTS & SPA
Amenajare Terasa restaurantului The Gallery, PESCARIU SPORTS & SPA
05/09/2017
Amenajare Pizzeria Salento Feature image
Design interior Pizzerie – Salento Pizza
05/05/2018
Arata tot

Amenajare interioara restaurant Hipsta – Urban Diner

Amenajare interioara restaurant Hipsta – Urban Diner

Amenajare interioara restaurant Hipsta – Urban Diner

Hipsta – (din dictionarul urban) reprezinta un derivat al cuvantului „hipster”, sub o forma prescurtanta.

De ce Hipsta? Pentru ca e un local inspirat din epoca jazz-ului new york-ez din anii `40, dar adaptat zilelor noastre. Astazi termenul „hipster” inseamna un mod de viata nonconformist, iar oamenii „hip” tind sa fie antreperenori, corporatisti, dar si micii intreprinzatori.

De aici ne-a venit idea de a crea exact un design, in functie de cerinta pe piata – o „compozitie” de texturi industriale, completate cu elemente moderne si naturale, dar si cu cateva decoruri „conconformiste” cum ar fi graffiti de pe pereri sau profilele traditionale decorative (colectia MARAMA).

Asa cum spatiul este situat la parterul unei cladiri de birouri din Bucuresti, identitatea corporatista si un concept gastronomic inovativ, nu a trebuit sa lipseasca. De aceea a fost creat un spatiu deschis, cu linia de autoservire, si o zona de mese de dining, dar si de bar.

Spatiul are un design minimalist ca si gama cromatica (s-a dorit o atmosfera dramatica), dar cu cateva elemente de accent, care sa atraga atentia, cum ar fi: posterele cu o grafica personalizata, vegetatie pe pereti, pentru a aduce putina natura in interior, culoarea galbena regasita pe pereti sau scaune. Materialele propuse sunt: lemn masiv, ardezia, panouri metalice perforate, profile decorative, placi ceramice, caramida aparenta si metalul.

 

Proiect concept 3D.