feature image chef de grill
Amenajare interioara Fast Food Chef de Grill, Braila
18/01/2017
Amenajare interioara sala de evenimente “La morcov”
Amenajare interioara sala de evenimente “La morcov”
05/09/2017
Arata tot

Amenajare interioara Coffee Shop SwitchMorn, Calea Mosilor

feature image design interior switchmorn coffee creativ interior 1

Amenajare interioara Coffee Shop SwitchMorn, Calea MosilorAmenajare interioara Coffee Shop SwitchMorn, Calea Mosilor

Brandul SwitchMorn este un brand de cafea naturala cunoscut pe piata romaneasca, fiind un produs premium facut din boabe arabica folosind tehnologia de prajire cu aer cald Thermo Two.

Anul acesta SwitchMorn vine cu un nou concept de Coffee Shop si cafea To GO pentru iubitorii de produse calitative. Astfel au apelat la echipa Creativ Interior pentru a amenaja un spatiu mic, dar personalizat situat pe Bd. Calea Mosilor.

Acest spatiu reprezinta un loc de vanzare pentru cafea naturala din boabe, care poate fi macinata la dorinta clientului, dar si un loc unde poti savura diverse sortimente de cafea, pe care le poti lua la pachet. Interiorul este amenajat astfel ca sa fie cat mai practic, dar si cu un aer cat mai atragator, din punct de vedere estetic.

Lemnul este materialul care predomina in acest concept. Insa cateva accente de culori si detalii caracteristice brandului adauga putina emotie. Fototapetul din spate tejghelei de servire este focusul designului propus, realizat la comanda, pentru a crea o identitate vizuala pentru brandul SwitchMorn.

Desi spatiul are doar 13 mp, nu ne-a impiedicat sa folosim creativitatea pentru a intelege nevoia beneficiarului si a transpune ideile intr-o amenajare atractiva si originala.

Proiect realizat

Video cu proiectul realizat

Proiect 3D

Din timpul executiei.

Amenajare interioara Coffee Shop SwitchMorn, Calea Mosilor