Amenajare interioara clinica stomatologica Bucuresti
Amenajare interioara clinica stomatologica Bucuresti
14/11/2016
Arata tot

Amenajare interioara clinica stomatologica Dental Spark

design-interior-cabinet-stomatologic-dental-spark-feature-image-2

Dental Spark

Noua imagine pentru clinica stomatologica Dental Spark

In martie 2017 am primit o cerere de a amenaja o clinica stomatologica din Bucuresti. Si pentru ca am avut mana libera si dorinta de a crea ceva original, am venit cu idea de rebrand-ing si un concept personalizat..

Am inceput proiectul prin a crea un element care va fi elementul accent din amenajate, si acest element reprezinta fototapetul cu grafica personalizata din holul principal.

Culorile preferate de client au fost verdele si lila, pe care le-am si propus pentru fiecare cabinet in parte. Prin culori pastelate, cu o grafica simplista – am reusit sa aduc viata acestui cabinet stomatologic

Atmosfera interioara este foarte importanta, de aceea ne-am propus sa schimbam imaginea unei clinici sterile in una primitoare, luand in calcul si experientele noastre din alte cabinete cu acelasi profil.

Am tinut cont ca toate finisajele sa fie adecvate spatiilor medicale, iar mobilierul cat mai functional (realizat la comanda in urma discutiei cu clientul pentru a intelege ergonomia si nevoile pe timpul lucrului cu clientii). Am pus accent pe estetic, dar ne-am concenrat foarte mult si pe functionalitate.

Clinica Dental Spark cuprinde cele 2 cabinete de lucru, zona de asteptare, baie, camera de sterilizare (zona esentiala pentru orice cabinet stomatologic) si birou angajati. Desi spatiul este destul de limitat, am incercat sa-l optimizam cat mai bine, iar rezultatul este unul foarte pozitiv.

Proiect realizat

Proiect concept 3D