Amenajare interioara birou HR

Propunere amenajare interioara birou HR

Biroul este un loc in care ne petrecem cea mai mare parte a zilei, aici au loc cele mai importante intalniri in care se discuta afaceri, dar tot aici este spatiul in care trebuie sa fim creativi si productivi.

Analizand aceste aspecte importante, am venit cu propunerea de a crea un design de interior elegant, in care atmosfera sa fie una linistita, dar in acelasi timp sa te ajute la concentrarea asupra lucrurilor importante. Amenajarea este foarte practica, luand in calcul nevoile angajatilor: cu forme si linii curate, fara a incarca spatiul. Am ales sa folosim o gama de culori pastelate in idea de a crea o ambianta neutra, dar cu cateva accente de culoare, de exemplu in cabinetul bleu – avem un accent de galben si maro, in cabinetul verde – avem accente de albastru, armonizate cu bej si alb, iar sala de intalniri roz are accente puternice de rosu.

Elementele folosite in amenajare sunt: profilele decorative, mocheta, tapiterii catifelate, mobilier realizat la comanda din MDF si nu in ultimul rand decoratiunile si accesoriile pe care le consideram esentiale in fiecare proiect de amenajare.

Destinatia biroului este in stransa legatura cu clientii, de aceea atmosfera de aici trebuie sa lase o impresie pozitiva asupra lor, dar si asupra celor care il folosesc.

Proiect 3D