Amenajare interioara Apartament Nordis

Design modern in nuante de gri

Astazi va prezentam un nou proiect intr-un stil modern, usor industrial. Este un apartament de 3 camere situat in Ansamblul Rezidential Nordis din Bucuresti.

Conceptul proiectului este destul de simplu: linii clare, culori neutre, mobilier minimal. Proprietarii, un cuplu modern si foarte activ si-au dorit un spatiu cat mai curat si lipsit de aglomeratie. Fiind iubitorii de culori neutre de griuri si bejuri, am propus sa realizam un proiect in tonuri pastelate, in care griul se adapteaza foarte bine cu stilul ales.

Spatiul este impartit in dormitor matrimonial, camera copilului, sufragerie,  bucatarie si 2 bai.

Asa cum ambianta interioara este destul de neutra, parchetul care imita dusumeaua sparge monotonia, iar cateva accente de culoare adauga viata intregului spatiu.  Sufrageria este compusa doar din mobilier functional, astfel creaza o atmosfera aerisita: o canapea generoasa, un fotoliu de accent, masuta de cafea si zona cu comoda tv si cateva rafturi. Dormitorul matrimonial, desi la fel de neutru, prin peretii tapitati te duce cu gandul la camerele de hotel foarte confortabile.

Camera copilului este o pata de culoare a intregului apartament. Am ales un fototapet abstract ca punctul de interes al camerei, in rest mobilierul este in tonuri pastelate. Find o camera de baietel, am mers pe culori de bleu, bej, gri.

Bucataria, foarte minimalista in zona de lucru, unde accentul este pus pe zona de luat masa, cu cateva scaune galbene si albastre. Finisajele reprezentative ar fi: ardezia de pe peretele cu masa si onyx-ul dn zona blatului de lucru.

Cele doua bai sunt tratate si ele destul de netru. Prima baie matrimoniala este in tonuri de gri, compinate cu un elemente de mozaic ce imita ardezia si un perete accent din granit. Cea de-a 2 baie este in culori de bej in combinatie cu alb si lemn de nuc.

Proiectul este in curs de realizare.

Proiect 3D