Amenajare interioara birou HR
Amenajare interioara birou HR
23/06/2017
Arata tot

Amenajare interioara agentie turism Mr. Tripp

design-interior-agentie-turism-mr-tripp

 

Vacanta ta cu agentia de turism Mr. Tripp

Cum ar fi sa va simtiti deja ca intr-o vacanta atunci cand o planificati la agentia voastra preferata de turism? Asta si ne-am propus: sa facem un spatiu care sa te duca cu gandul la vacanta prin elementele grafice folosite, dar in acelsi timp sa fie un loc placut ca atmosfera si socializare.

Conceptul

Designul a fost gandit ca un mix de elemente, preluate atat din brandul Gray Line Romania (care este partenerul de baza al agentiei ), dar si cele traditionale stilizate (prin profile decorative Marama – noua colectie creata de Echipa Creativ Interior si Fabrica de Profile, dar si panourile perforate, create cu ajutorul prietenilor de la Craftex). Nu lipsesc elementele grafice care reprezinta motive de calatorie: avioane, aparate foto sau iconita de geolocalizare.

Planificarea

Agentia de turism in suprafata de 45 mp este impartita in zona de relatie cu publicul si un birou din spate pentru lucrurile administrative. Zona din fata este un spatiu deschis pentru a permite clientilor sa exploreze intreaga locatie.

Decorul și detalii

Tot spatiul a fost tratat destul de neutru (pereti albi si gri, pardoseala din LVT care imita lemnul), dar avand cateva elemente de accent, cum ar fi: grafica de pe pereti in culorile brandului Gray Line – albastru, mobilierul cu structura metalica in combinatie cu lemnul natur si nu in ultimul rand masca pe care am creat-o pentru stalpul din interiorul spatiului: perete verde vegetal.

Proiectul realizat

Proiect 3D