Duplex in stil marin Navodari cover

Amenajare duplex in stil marin, Navodari

Asa cum duplexul este situat in Navodari, chiar pe malul marii, clientii au optat pentru stilul marin, dar cu elemente moderne si contemporane.
Atmosfera interioara al apartamentului este destul de luminoasa si calma, datorita gamei cromatice alese – mult alb, nuante diverse de bleu si bejuri. Ca si materiale si finisaje – am mers pe lemn natur sau antichizat, ceramica decorativa si accente create prin folositea fototapetului personalizat pentru fiecare incapere in parte.
Camera de impact este sufrageria cu bucataria deschisa si loc de luat masa (tip open-space), care desi este amenajata in stil contemporan, micile detalii tematice o transforma intr-un loc relaxant cu senzatia de mare, plaja si soare. Ambianta confortabila creata este datorata si nuantelor pastelate de lavabila sau a textilelor folosite, dar si a mobilierul deschis la culoare.Tapetul din zona TV este ales in ton cu tema marina: linii albastre care se onduiesc si sugereaza apa si schite interesante care reprezinta animale marine. Corpurile de iluminat din cupru antichizat si scaunele de bar, cu picioare de metal vopsit, din zona bucatariei aduc o usoara nota industriala livingului, prin expunerea metalului ce iese in evidenta datorita nuantelor pastelate din jur.
O alta zona de zi este situata la etaj, opusa ca imagine estetica fata de cea de la etajul inferior, atat prin gama cromatica – de data aceasta una foarte calda, dar ca si tematica – ce reprezinta fauna: fototapet si tablouri cu pasari sau animale marine.
Dormitoarele au fost concepute fiecare cu cate o tematica:
– Dormitorul matrimonial in stil vintage-contemporan – culori linistite si discrete, mobilier antichizat, profile si elemente decorative; pentru un plus de romantism: baldachin deasupra patului. Toate aceste elemente elegante dau un aer diafan dormitorului care inspira calm si liniste;
– Dormitor-camera fetitei – roz-lila fiind culoarea predominanta, scoate in evidenta mobilierul crem. Pentru contrast am ales o culoare bleu-turquoise pe care am introdus-o prin tapetul print cu fluturi din spatele patului si tablouri. Toate aceste elemente alcatuiesc un stil romantic cu detalii shabby chic.;
– Un dormitor din mansarda cu tematica exotica – avand mobilier din bambus, panze impletite agatate pe tavan, panou perforat decorativ cu motiv vegetal. Acest dormitor ne introduce intr-o alta lume, o lume calduroasa si luxurianta. Tapetul print incanta privirea cu imaginea vegetala schitata fin cu un gri cald, iar mobilierul din bambus si panzele impletite amintesc de casele de vacanta din zonele tropicale impodobite cu materiale locale;
– Cel de-al doilea dormitor din mansarda – un stil mai elegant: contemporan-american, culori pastelate, mobilier reprezentativ stilului ales in culori albe.

Proiect concept – 3D

Proiectul este in stadiul de executie.